tisdag kväll.

Skola imorgon så jag borde tänka på att kanske bege mig mot sängen, men har helt vänd på dygnet så jag får nog vänta ngn timme till. Börjar kl 10 imorgon så jag har lite sovmorgon endå!
Har ju faktiskt hunnit med mycket idag, åk skridskor ( dagens motion ) övningskört med pappa ( gick as bra som vabligt ) och hunnit vara hemma och bara slappat. Kollat på alla nya The Hills avsnitt också, så vad ska jag nu göra när jag har tråkigt.

Jobb Torsdag, Fredag och Lördag!

Tisdag

Sista dagen på jul lovet, det har gått så fort tycker jag. Har inte hunnit med så mycket, fast om jag tänker efter har jag gjort en massa saker. Hunnit vart i Sthlm hos mormor och morfar, festat med vänner , jobbat och bara tagit de lungt.

Har precis kommit hem, jag, Jasmine , Lina , Emma och Sofie har varit och åkt skridskor sen 12 idag, skit roligt verkligen. Roligt sådär sista dagen på lovet! Tog med varm chocklad och fika också, kan inte bli bättre!

Funderar på om jag ska ta ett varmt bad och sen lägga mig och kolla på the Hills !

Hörs senare.


Bild från Nyår 08-09

Söndag

Nyår och dom första dagarna av 09 har det bara vart party på schemat. Kan säga att inte undra på att ögonen svider. Iaf så sov jag MAX 2 timamr inatt, vaknade upp och mådde inte allt för väl. Kan väll bero på både en och två saker (!)
E, M,S,J kom iaf hem till mig och vi myste till oss riktigt med pizza,micro popp och cola. Aldrig fel. När ska man lära sig att hålla dessa löften. Är små sjuk också så det blir att vänta med träningen för min del tills jag känner mig 100% frisk.
Imorgon ska jag träffa Sofie och Helene och sen blir de jobb för min del! Jobb och skola denna vecka, måste lägga ner mig mer.

Sov gott.

RSS 2.0