Söndag kväll.

Nu har jag ändrat ännu mer i bloggen, de tar verkligen tid detta. Har fan suttit hela dagen famför datorn, mina ögon är trötta. Men de blir bara bättre och bättre, roligt att lära sig tycker jag. Om någon undara något är de ju bara att fråga ;) haha tror nästan jag kan allt nu!

Vad tycker ni om Idol fresten ? Jag tycker det är skit roligt ja, haha plus att jag tycker denna juryn är överlägset bättre en den andra. Bara de att om man vinner idol i Sverige blir man ingeting endå, kolla bara på alla som har vunnit dom senaste gångerna. Dom är ju borta nu, gjorde en bra låt och sen gick dom tillbaka till sitt gamla jobb. Men i USA är de verkligen anorlunda, kolla bara på Jordin Sparks, fy fan va duktig hon är, och stor har hon blivit också. Ska nog flytta dit när jag blir stor ;) !

Nej imorgon är det min födelsedag och jag längtar... Farmor och alla kommer till pappa imorgon för att fira mig, sen åker jag väll hem till mamma på kvällen och så tänkte vi hya någon bra film, köpa en stor fet godispåse och fira mig på de sättet ist. Sen åker jag och mamma upp till Sthlm nästa vecka till släkten där.
Blir en liten annorlunda födelsedag emot va de brukar bli, men de är väll alltid lite roligt med förändringar.
eller ....?

nu ska jag kolla på idol och äta glass med kolasås.

Puss då.


Tisdag.

Hej.

Har fixat med designen på bloggen hela morgonen så nu är jag helt yr, men tycker de blev helt OK.
Har ju tyvärr inga bilder på datorn eftersom den gick sönder för inte alls länge sen. Men fick ta de jag hittade.

Hemma från skolan idag eftersom jag fortfarande är sjuk, feber och förkyld, så typiskt att jag ska bli de nu precis innan min födesedag, ( fyller imorgon )
På lördag har jag bjudit hem tjejerna hit, blir väll något att äta och lite förfest, mysigt.

Nu tänkte jag ta ett varmt skönt bad med tända ljus och vecko revyn.
Ansikts mask och hår inpackning på de kanske. Sen gå upp, varm och skön och gå direkt till soffan och lägga sig under täcket och kolla på någon bra film, det kanske inte är så dumt att vara sjuk endå !
Hörs sen.

Puss då.

Söndag.

Börjar blogga igen, saknar de faktiskt lite. Samma adress som förut, tur att den finns kvar. Tyvärr har inte alla gammla inlägg sparats , plus att designen är skit ful, ska ändra men kanske inte idag, har ju endå inga bilder på datorn längre.

Helgen gick ganska fort, fredas blev de utgång med pärlan och olivia och dom vanliga!
Kvällen var väll inte den roligaste, först satt vi hos sofie, sen drog vi på någon fest på kroppkärr, sen vidare till herrhagen.

Igår vaknade jag ganska tidigt och gick ut och gick, solen har kommit fram dom senaste dagarna och de är jätte mysigt ute tycker jag. Sätta på sig en varm stickad tröja och en skön mössa.
Började jobba vid halv 5 på LLA, de gick ju bra FBK vann med 2-0 (?) mot frölunda. Mötta upp Sofie och Hel, köpte godis och drog på en film! Åkte hem ganska tidigt eftersom jag har bivit geom förkyld.

Nu sitter jag hemma hos mamma och letar efter lägenheter. Är jätte sugen på att skaffa eget nu, orkar inte flytta mellan mamma och pappa som om jag bodde i en jävla resväska. Så säg till om ni hittar en 1:a någonstanns med bra månadshyra, inte längre bort en Norrstrand de blir för långt.
 
Ikväll blir de ensam mamma söker och pizza med syster !

Puss så länge.


RSS 2.0