pa gran canaria

Nar jag blir gammal ska jag flytta hit. De ska jag verkligen gora, jag och min man ( hoppas att jag har ngn ) ska kopa oss en lagenhet vid havet och vara har fran oktober-april. Detta ar underbart.

Idag har vi inte gjort annat en legat vid poolen, har faktiskt varit lite molnligt och blasigt,, men lite farg har vi fott iaf !
Hoppas ni har de bra dar hemma, och frys inte ihjal.

pusssss.


Gran Canaria

okej, åker til Sthlm om typ 1 timme. Sofie är här och sitter och kollar på one tree hill och jag springer runt som en tok och fixar de sista. Imorgon åker vi kl 9 från arlanda så tänkt på mig då!!!
hörs om 1 veecka, pusssssssssss

Söndag

Jag vaknade kl 9 imorse, så tidigt har jag nog inte vaknat sen jag va 10 år eller något. Hade väl sovit ut antar jag! Idag är de så tråkigt väder så jag, min bror, min syster och min mamma ska på bio nu vid 3 :) mysigt, sen ska jag försöka hinna och träna och hälsa på pappa !
3 dagar kvar till Gran Canaria och när jag kollar ut genom fönstret måste jag säga att vi har gjort ett bra val (y)

Lördag.

jag är jätte trött, kom hem sent inatt och skulle upp och joba tidigt imorse, dålig planering av mig !
Idag har jag iaf int gjort mycket, jobbat och sen var jag på mode/hår/dans visning på Koreander, väldigt trevligt faktiskt, Malin kom och vi drog till donken och köpte mat och sen vidare till ica och köpte lite godsaker. Har bara kollat på film hela kvällen, gött med sån dag! Nu är de iaf höstlov och jag kan lova er att detta är min räddning. Hade nog lidigt av en plågsam död om jag hade behövt gå i skolan utan en pause. Höstlov och Sol och bad om 4 dagar!


Onsdag kväll

HEJ ALLA.

kom precis hem från F&S , danspaset blev idag. Ganska rolig variation, ist för att bara gå på spinning och i gymet så får jag dansa lite , i like. De roliga var att Karstad tidningen var där och tog bilder osv, roligt att när passet var slut ( jag var sjukt svettig ) så kommer dom fram till mig och min syster och frågar om dom får intervjua oss. ( varför jag ???? ) Så uppfostrad som jag är sägee jag såklart ja visst. Så de blir ett antal frågor och så, tidningen kommer ut nästa torsdag! haha ni får inte skratta åt mig FÖR mycket ;ddd

Blev lite inköp på stan förut, tvingade bokstavligttalat med Malin. Köpte lite solkrämer och after sun osv. Och lite godis för håret, glans spray som luktar jätte jätte gott.

Nu ska jag duscha och plugga på lite NO , blääääääää.


 först ska jag gooooosa med min älsklings hund .    gooodnatt




Onsdag

Godmorgon

sov morgon idag, har bara Matte A. Skönt de, men funderar på om jag ska göra mitt historia prov som jag har kvar att göra eftersom jag var i Paris när dom andra gjorde de. Vore skönt om jag inte hade kvar något att göra efter höstlovet, utan att jag försöker göra klart allting innan. Har NO prov som jag måste göra också, skit.

Blir heldag på stan idag iaf, har tänkt att köpa lite småsaker inför resan. Kanske nya skor, solkräm , aftersun osv.

nu ska jag äta frukost och gå ut med hunden.
Puss



Gran Canaria 29 / 10




resan bokad och betalad, gran canaria om 8 dagar





Tisdag

Jag är på bra humör, jag ska berätta varför. Idag började jag kl 10.15 ääälskar sov mornar. Imorgon Börjar jag 12.15 guuuuud de gjorde min dag nör jag fick höra de. Och nyss ringde pappa och sa att han hade kollat på resor till Gran Canaria på höstlovet ( de vill säga nästa vecka ) så yes, kom nyss hem från Paris och en vecka senare åker jag till Gran Canaria! Kommer bli gött brun, woho.

Men inget säkert en men skulle gå ner nu kl 5 till ticnet och kolla på resor ! Hoppas Hoppas.

Idag ska jag inte göra mycket, boka resa och träna senare med Stina,

vi hörs puss


Måndag

hej mina vännnner.

Idag ska jag inte göra ett skit. Inte träna, inte plugga, inte röra mig ur soffan hade jag tänkt. Det är så tråk väder så jag vill bara krypa ner under filten i soffan och kolla på film.
Idag i skolan hade vi instäld första lektion, lektionen är på 3 timmar ( historia) det är så jäkla synd att man inte får reda på sånt innan man kliver upp, hade behövt en sovmorgon idag kände jag. Men jag tog ut mitt humör på Malin ist, var så sjukt övertrött så vi satt och fulade oss hela förmiddagen.

Har iaf bestämt mig för att INTE åka med Malin och Ida till turkiet i Maj, jag ska köpa löshår ist ....
visst är jag töntig som väljer löshår framför , men jag har verkligen sparat pengar för att göra hos frissan för ca 5000 och de tänkte jag att jag skulle lägga på esan ist. Men eftersom jag var i Turkiet i maj 08 och kom precis hem från Paris känns de lite onödigt. Ska ändå åka på en sista minuten resa i sommar :)


Malin och jag i skolan.

                 

Söndag

Kunde inte logga in igår när jag kom hem tyvärr. Så skriver lite nu innan jag måste fortsätta att plugga. Har historiaprov och två psykologi inlämningar som jag måste fixa idag!

Igår när jag kom till jobbet säger min chef att jag måste jobba sjäv i cafét idag eftersom han inte har hittat någon som kan jobba med mig. Det var skit stresigt för de va fullsatt också, så jag sprang verkligen röven av mig igår kan jag säga. De va slut på kaffe, slut på chockladbollar och shit jag måste växa. Så såg hela kvällen ut för mig. När matchen är slut så drar jag ut operatörs rapporten för att redovisa pengarna. 6000 kr hade jag sålt för, så ja räknar ihop allt och går in med växelkassan och pengarna till kontoret.

Sen åker jag hem till pappa och äter mat och bara myser. Så ringer mn chef på min mobil och verkligen berömmer mig för att jag har sålt för så mycket !! Vi brukar bara sälja för ca 4-5000 kr så de va duktigt gjort av mig, plus att jag jobabde själv !!

Sen åkte jag hem till Ida där Malin va också, vi satt och pratade och kollade på film hela kvällen / natten.
Lugn och skön helg som sagt. Vi funderar på att boka en resa till Turkiet den 20 maj, 2 veckor för ca 5000 kr. Vore värt, de är ju billigare om vi bokar nu så vi har till höstlovet på oss att bestämma oss. Ska fundera lite, varför inte egentligen ?

Nej nu måste jag verkligen verkligen plugga. Lägger uppbilder från Paris sen, de lovar jag.

ha en bra dag. 

Lördag.

Hej.

Har haft fullt upp enda sen jag kom hem från Paris, det har varit jobb, möten, träning och jäkligt mycket plugg. Bloggen får helt enkelt gå i andra hand.  Nu har jag precis vaknat och ska börja med frukosten, ska jobba vid halv 2 så de blir lite stressigt nu på morgonen. Hade hoppats på att jag skullen hinna med en promenad men de hinner jag inte. Typiskt, får väll gå till jobbet kanske, så får jag lte motion endå.

Igår var de en lugnt fredag jag tränade föst gympa på friskis,  sen sprang jag på bandet i 45 min. Gick hem och duschade och gjorde mig iordning sen mötte jag sofie och vi gick på bio, Patrik  1,5 haha har ni inte sett den måste ni verkligen göra de. Jätte rolígt och jätte mysig film. Sen gick jag hem och sov, som sagt lugn fredas kväll.

Idag ska jag jobba och sen hem till pappa och äta mat. Sen blir de nog att vara med H. Får de vad vi hittar på. Kör nog på en lugnt helg , sparar både pengar och energi!


Paris
Paris resan var helt underbar, flygingen var inte alls lika hemsk som jag alltid förväntar mig.
Eftersom detta inte var en charter resa, ni vet då man bokar med ett resebolag och dom kommer och hämtar dig med buss på flygplatsen och sen kör dig till hotellet osv. Vi hade bara bokat fygstol så vi fick ta oss helt själva från flygplatsen till hotellet som låg mitt i Paris. Kan ju säga att de va inte så roligt att åka tunellbana mitt i natten en Fredas natt i Paris. Men man vände sig. Tänkte skriva lite mer om paris resan och lägga upp bilder osv, men hinner tyvärr inte de nu. Gör de sen när jag slutat jobbet.


Hörs sen, Puss


Onsdag kväll.

Okej, jag har resfeber. Hemskt mycket resfeber. Brukar åka flygplan men tycker verkligen verkligen inte om de! Man är ju så maktlös, du kan inte göra ett skit om planet skulle få för sig att störta!
Men att få komma till Paris är verkligen värt att flyga dom 2 timmarna, de är inte ens länge om man jänför med andra ställen jag har åkt till! Min lärare tipsade om att jag skulle shoppa skor och äta sushi när jag kom ner dit, vilken tur. Älskar både skor och sushi. Tänk va roligt att prova på sånt där rullande bord med sushi, förstår ni vad jag menar ? Man sitter på en stol och så rullar borde och så får man liksom plocka saker i farten! Coolt, ska pröva de om jag hittar något.

Har precis varit och tränat, Igen. jag vet, kanske tränar för mycket nu för tiden, Men de är bara de att jag tycker att det är så jävla roligt. plus att då får jag inte dåligt samvete för allt godis och dret jag smäller i mig ;)
Mamma skulle till affären och jag vart så sugen på pringles chips så de skulle hon köpa med!
Se där, tur att jag tränade ;)

Sov sött, puss



Onsdag.

Idag har jag hunnit med mycket, åkte till skolan för att göra matte prov som jag tror gick ganska bra. Tvingade Andreas att sitta bredvid mig så jag kunde fuska, fy men jag måste. Annars hade jag aldrig klarat de. Matte är inte direkt min starka sida. Eftersom jag ska till Paris imorgon måste jag vara ledig 4 dagar från skolan. Så sprang runt och letade upp alla lärare så dom fick skriva på lappen om ledighet. Bara de tog 1 timme.

Sen jag kommit hem har jag både hunnit slänga in 2 maskiner med tvätt och gått en runda med hundarna. Märks att dom tycker om hösten, varje lövhög vi går förbi tar dom satts och hoppar ner med nosen före !
När jag hade gått så långt som halva vägen kollade jag ner på mina skor och såg att jag hade tagit fel !!!!!!!
När jag tvättar så tar jag på mig min brors foppa toffor eftersom dom är så lätta att ta på. Jag hade gått ut med dom, dom är ju så sjukt fula. Eftersom jag bor mitt i stan så blir de ju ännu mer pinsamt om ngn skulle se mig. Foppa tofflor , skinjacka och mjukisbyxor. Härlig kombination.

Invigde min goose jacka idag faktiskt, är typen som fryser rikitgt mycket på hösten och idag var de jäkligt kallt ute.

Här är en bild på hur håret blev,


           


Tisdag.

Har precis varit och tränat, spinning. Så jävla jobbigt, de rann verkligen svett av mig när jag kom ut från rummet. Folk kollade på mig som om dom aldrig har sett en svett människa förut. Det är faktiskt ett gym ? Det är meningen att folk ska svettas där. Iaf så vart vi redlöst sugna på glass, så vi åkte förbi ica och köpte Ben & jerry´s glass, har ni smakat den ngn gång ? Bästa jag någonsin ätit ! 50 kr för paketet, men helt klart de!
Färgade ju håret också, ett steg närmare, inte klart en men de kommer väll. Nästa tid är om 1 måndad igen.
Mötte Sofie och han med lite mat och skitsnack.

NU börjar en bra film på 3:an , hörs imorgon. Puss


Måndag,

Slutade precis, sista lektionen var psykologi, faktiskt ett roligt ämne. Lär sig om hur folk tänker, varför dom tänker som dom gör och hur folk reagerar på olika saker. Att folk inte gör saker medvetet, det är riktigt roligt att sitta och iakta folk på stan och se ansikts uttryck , kroppsspråk osv. Tänk på de nästa gång ni sitter och fikar ;d
Imorgon ska jag färga håret igen, hoppas de blir lika bra denna gången, var 4 veckor sen sist. Kan inte tänka mig att de gått så fort.
Snart ska jag och fika med syster och sen blir de träna vid 8 tiden. Var sjuk hela förra veckan så har tappat lite, men men. Kommer snart igång lika hårt som förr.

Ska slänga på mig skorna och gå ett varv med huden, han står vid dörren med korsade ben. Stackare!

Puss så länge.




Söndag kväll.

Idag har de inte hänt mycket mina vänner, har förflyttat mig mellan datorn och tv:n hela dagen, druckit 2 liter cola och ätit 1 pizza. Tragiskt, men vill man ha roligt kvällen innan får man ta smällarna!  På tal om smällar har jag ett sjukt stort blåmärke på min rygg, hände en liten incident på min balkong. Hade iaf en hemskt trevlig kväll med mina vänner.

Tina och Erika tog bussen hem vid halv 5 , men innan dom drog tummade vi på att jag och Sofie kommer upp på höstlovet.

Just nu sitter jag och läser patetiska bloggar, finns folk till allt. Dumma blondiner som sitter och videobloggar om att eras nagel har gått av ? Vilket liv.
Va iaf nyss ute och mötte Sofie och fick prata av mig lite, kallt är de ute nu, och regnigt. Tur att jag åker till Paris på Torsdag då ;);)  Planet går från Arlanda kl 11.30 , tänkt på mig då.

ska lägga upp lite bilder från gårdagen.


      

Söndag.

jag har inte klivit upp ur sängen på hela dagen , är verkligen heeeeeeeelt slut. Helgen har varit underbar, verkligen.
Tina och Erika va ju här och igå hade jag födesedags fest. Skit roligt. Alla tjejkompisar kom och ett antal killkompisar också, satt och körde öl spelet och bara pratade allmänt.

I fredas när jag mötte upp Tina och Erika på stationen så åkte vi direkt till någon fest på råtorp, var helt OK men den va slut när vi kom typ, va ju där så sent. I lördas så gick vi på stan och jag drog iväg och jobbade, kom hem, gjorde mig iordning och sen var de dags att börja lite smått.

Tack Sofie och Tina för era fina presenter !!


Nu ska jag duscha och äta resten av min bakispizza!
lägger upp bilder senare !


Puss på er.


Fredag.

Gomorgon alla.

Fick lite tid över så tänkte skriva av mig lite här  bloggen. Sitter och äter frukost och kollar på Vakna med The Voice. Kollar alltid på de, jämt jämt.

Gick och la mig vid 9 igår, va så himla sliten. Hoppas inte jag blir de samma idag,ska ju till Kristinehamn igen. Tina och Hennes kompis Erika kommer ju idag, så jag måste ju va på topp ! Börjar jobba vid halv 6 idag, ( Lena ph och Orup konser ) Slutar vid 10 kanske så då går jag raka vägen till Buss stationen och möter flickorna :)

Måste dra, Hejhej

Torsdag.

Är så sjukt trött, har varit i Kristinehamn hela dagen, ligger ca 3 mil utanför KD. Har lagat mat på en mässa hela dagen och gud vilket liv de har varit. De har spelats så jävla hög musik så jag tror fan de ekar i huvudet fortfarande. Alla har gapat och skrikit och eftersom jag har sovit så dåligt inatt så blev de väll ännu värre. Om jag säger såhär, jag har lock för öronen. Kan ni tänka er då eller ???

Kom hem och stängde av mobilen och la mig i soffan och kollade på andra avenyn på datorn ! Nu är jag lite piggare, skönt de , men ska sova ganska tidigt inatt endå. Måste vara laddad inför helgen ju ;)

Ja får då smäller de, Tina och Erika från Sthlm kommer och hälsar på hemma hos mig, så på lördag blir de röjj mina vänner.

Hörs sen.

Onsdag kväll

JAG SKA TILL PARIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kan ni fatta eller, jag och mamma åker till paris nästa torsdag. fy fan va skönt de ska bli att bara komma iväg, äta god mat, kolla på alla sevärdheter och SHOPPPA!

Min dag har varit helt underbar, som sagt dedär i skolan. Underbara vänner, sen hemma hos pappa där jag fick bla, skor,smink, duschkräm och boddy butter från The Boddy Shop, foundation borste, ljus/olje lykta , hårspray, pengar mm.
Se kommer jag hem till mamma och hon säger att vi ska till PARIS , detta är sjukt!
Sen ringer min barndoms kompis Tina från Sthlm och säger att hon kommer till mig i helgen och fy fan va kul att se henne igen !!!

Nu sitter jag och mamma och tjatar och äter godis, cola och smörgås tårta. Mina 3 favoriter. Det är ju faktiskt min dag, och är det ytligare 2 timmar och 15 min, så nu ska jag njuta av de sista timmarna på denna underbara dag!

Puss på er.


( denna fick jag, Med doft från Den grädd vita blomman Moringa. Luktar sjukt gott, behöver verkligen ingen parfym om du andvänder den! )



Onsdag.

Grattis till mig får jag väll säga! Idag för 17 år sedan föddes jag, och gud va åren har gått fort. Kommer till och med ihåg när jag fylde 10 år och grät för jag var så lycklig när jag fick ett gosedjurs hund!!

Min dag började med att jag vaknade av att min hund och min mamma kommer in och sjunger, Hozz sjöng inte såklart men han bar på ett paket iaf !! I Paketet låg ett par vantar och min favorit foundation från Mary Kay, den är underbar ska ni veta. Sen va mamma tvungen att åka och jobba och jag gick upp och duschade och gjorde världens hotell frukost till mig själv !
I skolan fick jag presenter av mina underbara vänner, ett linne, smink , trosor, parfym och te. Tack jag älskar er Malin, Emelie och Stina  !!

Snart ska jag åka hem till pappa dit mina systrar, min bror, min farmor och "farfar" kommer. Mysigt verkligen, blir väll tårta och prestenter där också antar jag. Kan visa sen vad jag fick.
Sen ska jag hem till mamma igen och öppna sakerna från henne, spännande eftersom jag vet att jag kommer få någon sorts resa :):)

Nu ska jag gå och göra lite kärlekste , hoppas ni haft en lika bra dag som jag har!

puss så länge.

( Bilder från min förra födelsedag )

 

RSS 2.0