Tisdag kväll

dagen har gått fort, men jag är van. Igår var de 1 veckan sen Malin fyllde år och det känns som de va igår. Men det är bra att veckorna går fort, blir snabbar vår och dagarna närmar sig den 20 maj med storm steg. 20 maj åker jag Malin och Ida till Turkiet 2 veckor. Det blir sol, bad och fest såklart! Underbart.

Sofie åkte här ifrån nyss, va åt mat och pratade. Funderar starkt på att gå ut och gå, men det är kallt, mörkt och ishalt. Tror jag kollar på top model och myser ner mig i soffan !!

Pusss på er.



tisdag

Har precis varit ute på en underbar morgon promenad i 50 min, ganska kallt ute men skönt när man börjar bli varm och få upp pulsen lite ! Sitter nu med en stor kopp te och gröt, bra frukost va ?!

Idag ska jag träffa Sofie och ta en fika, var väldigt länge sen jag såg henne så de ska bli roligt. Annars får väll denna dag gå till plugg, och träna senare ikväll :)

Puss

Måndag

Dagen har varit allmänt dålig om jag får säga så. Tråkigt i skolan, har ett riv märke under ögat sedan helgen ( emelie råkade riva mig med nageln ) och jag har hemska smärtor i magen! Vill bara gå och sova och vakna upp imorgon, ta en lång promenad, äta frukost och sen ta en varm dusch. Låter underbart!!
Har iaf bestämt mig för att börja sattsa seriöst med träningen så därför ska jag heller inte ut och festa på länge, kan gärna gå och och vara social.. men som sagt, man kan ha lika roligt utan sprit i glaset, eller ?
Tränar ju på F&S ca 3-4 gånger i veckan, och det har jag gjort nu ett tag och är jävligt stolt över mig själv. Men ska endå försöka hinna med en promenad varje dag, minst 40 min.


Jobb onsdag , fredag och lördag! 


RSS 2.0